* Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Σ. Αϊβαλής, δημοσιογράφος

Καλό ταξίδι καπετάνιε θα σε θυμόμαστε για πάντα...

Click to get cool Animations for your MySpace profile
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...............................................Καλό ταξίδι καπετάνιε θα σε θυμόμαστε για πάντα...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ του Φρίξου Δήμου




Συνεχίζοντας, η Ένωση ελλήνων Λογοτεχνών, την πνευματική της εργασία με τα απογευματινά αφιερώματα της στο λογοτεχνικό έργο των μελών της, παρουσίασε, στις 16 Μαρτίου, το συγγραφικό έργο του εκλεκτού μέλους. Η παρουσίαση έγινε στην Αίθουσα Υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδος από τον εξαίρετο συμπατριώτη του και διακεκριμένο δικηγόρο και κριτικό λογοτεχνίας Ηλία Γιαννικόπουλο.
Ο ομιλητής ανέλυσε με σαφήνεια το πλούσιο και εθνικό έργο του συγγραφέα, ιστορικού ερευνητή και δοκιμιογρά­φου αρχιπλοίαρχου Ε.Ν. Νικολάου Κωστάρα.
Τον Πλοίαρχο-συγγραφέα τιμήσανε με την παρουσία τους τα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, οι συνάδελφοι του αρχιπλοίαρχοι, μαζί με τον Πρόεδρο της Λέσχης τους κα­πετάν Μαρίνο Τσάμη, οι ναύαρχοι Κ. Καταγάς, Α. Κοντογιάννης και Κ. Σταμάτης, οι συντοπίτες του (Προεδρεία Αρκαδι­κών συλλόγων κι ιδιαίτερα ο σύλλογος Κακουραίων), οι συ­νεργάτες του από τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις "Ευπλοία" και "Πλουτοφύλαξ" και οι φίλοι του με προεξάρχοντα τον καθη­γητή του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Βασίλη Κύρκο.
Ευχαριστίες στον ομιλητή Ηλία Γιαννικόπουλο για την εξαιρετική παρουσίαση του έργου του καπετάν Νικόλα και συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Λευτέρη Τζόκα και το διοικη­τικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών για την επίτευξη αυτής της ωραίας και πετυχημένης πνευματικής εκδήλωσης.

Φρίξος Δήμου
Πλοίαρχος Ε.Ν.

* * * * * * *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου